onsdag den 8. september 2010

Asos kjoler

Har kigget på disse fine kjoler fra asos.com i lidt over en uge ny. Er vild med dem begge, men tror at jeg starter ud med at købe den ene, så jeg er sikker på pasform og størrelse, så jeg ikke ender op med at købe to i en forkert størrelse. :-)

Der er jo 15% rabat på asos eget mærke, så der er også lidt rabat at hente :-)

6 kommentarer:

 1. Jeg er også helt vild med den :) Jeg har bare så dårlig til at købe fra Asos :(

  SvarSlet
 2. Samme her, køber altid en forkert størrelse, noget der ikke lever op til forventningerne eller noget der ikke har en særlig flatterende pasform. Men man må jo tage nogle chancer ind i mellem, det er bare så ærgerligt at det skal være så dyrt at sende en returpakke til UK.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg prøver også igen i aften, hehe :) Ja, jeg fik heldigvis tvunget portoen på deres skuldre sidst, fordi de ikke kunne give mig målene.

  Hvis du bestiller noget uden rabat kan du bruge CLAMOUR4GLAMOUR, så får du 20%, men den gælder kun til midnat :)

  SvarSlet
 4. Hejsa!
  Jeg fik købt den i lilla i en str. 10, og den er for stor til mig. Kunne du evt være interesseret? Hvis du altså ikke selv har købt den endnu.. ;-)

  -Sara fra Mag. (sara-musen)

  SvarSlet
 5. Hej Sara,

  Det kunne godt tænkes, har nemlig ikke købt den endnu. Ved dog ikke om str 10 bliver for lille - plejer at bruge str 40/12 over brystet, når der ikke er stræk i. Måske du kan måle den over barmen for mig? :-)

  /Julie

  SvarSlet
 6. Jeg bruger normalt 10 i Asos, og denne er en del for stor. Den er lidt svær at måle, men ca 2x44 cm vil jeg mene.
  -Sara! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...