fredag den 17. september 2010

JA TAK! ENDELIG!

Har ventet længe på at der kom nye 'vinterkjoler' på H&M (.com), og nu kom de endelig. Disse lækre sager skal hjem til mig og bo. Er helt tosset med uldfrakken og den mønstrede lange striktrøje i 100% bomuld. Frakken har bare en helt suveræn pasform der fremhæver taljen, og til en timeglasfigur som min med brede hofter, stor barm og lille talje, kunne det ikke være bedre! og så er designet lige i skabet, har længe ledt efter en militærlook frakke med guldknapper, havde kig på en på asos og en på topshop sidste år, men det er for dyrt at returnere, hvis størrelsen ikke passer. Er spændt på kjolerne, men de er i hvert fald røget i kurven indtil videre ;o)

Husk rabatkoden 8909 der giver 25% rabat på den dyreste vare. Hvis man køber over flere dage, kan den bruges igen dagen efter ;-) Brugte rabatkoden på frakken, og fik den til 450 kr, det er godt nok billigt for sådan en frakke.

2 kommentarer:

  1. Virker 8909 stadig? :) Jeg har også kigget på den fine kjole til 99kr. desværre er den først på lager i sort en gang i oktober..

    SvarSlet
  2. Jeps, den virker stadig. Fik ca. 150 kr i rabat på frakken :-D Så den koster kun 450 kr, det er jo helt tosset. Jeg har også bestilt den kjole i sort, slettede den mønstrede igen, men det er lidt længe at vente. Vil ud og kigge i butikkerne i dag og se om de mon har fået noget af alt det nye, det er også meget rart lige at få prøvet størrelserne, synes ofte at deres tøj enten er vildt stort eller vildt småt i størrelsen.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...