torsdag den 11. november 2010

Tip: Sæson 3 af Gossip Girl kun 208 kr


Gossip Girl sæson 3 kan købes på amazon.co.uk for kun 23,97 £ - ca. 208 kr. og den er selvf. med danske undertekster. Herhjemme koster den jo omkring 400 kr ude i butikkerne, så det er da alligevel en pæn besparelse :-)

Når man køber for 25£ er der gratis levering til DK, vælg "Free Super Saver Delivery" ved check-out.

9 kommentarer:

 1. LOVE LOVE LOVE Gossip Girl! Jeg tog mig endelig sammen til at få den set, fra start til slut, og må indrømme at det tog lidt tid, før jeg blev fanget i starten, men nu synes jeg det er den bedste serie :o) Haha.

  Kig gerne forbi! :o)
  http://nanna-freving.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg elsker oså virkelig gossip girl, og det er klart de sidste 2 sæsoner der er bedst.

  Sådan synes jeg det er med mange serier, de skal lige i gang - og man skal lige kunne finde rundt i alle de forskellige personer :-)

  -Julie

  SvarSlet
 3. Du har helt ret! I starten var det vildt forvirrende, kunne slet ikke finde rundt i det :-D Men nu følger jeg det slavisk hver tirsdag på nettet! - Har du set de nye afsnit, altså sæson 3? :-)

  SvarSlet
 4. Jeps, snyder lidt og ser afsnit af de forskellige serier når de kommer på nettet efter at have været vist i USA. Der går jo frygtelig længe før de kommer til DK.

  Har også set et par afsnit fra sæson 4, den sæson er virkelig spændende indtil videre :-D

  -Julie

  SvarSlet
 5. Sejt, følger også med i sæson tre, på nettet, den er SÅ god, hepper meget på Chuck og Blair :-D Haha! Sæson fire? :o Hvordan kan det være? De er jo kun i gang med sæson 3?? :o

  SvarSlet
 6. Ih, så glæd dig til sæson 4 :-D Jeg har lige postet et indlæg med link til den side jeg ser de nye afsnit på. Det er en amerikansk side, og der kommer nye afsnit hver uge, kort efter de er vist på fjernsynet i USA - de er jo langt foran end her i DK. og så er det ganske gratis :-D det er selvf. uden danske undertekster, men synes ikke det er så svært at følge med.

  -Julie

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg dum altså, troede det var sæson 3 jeg var i gang med at se, men det var altså sæson fire :-D Har set det helt nye afsnit også, altså episode 8, og jeg glæææææææder mig til episode 9 :-D

  SvarSlet
 8. hihi, ja sæson 4 er virkelig spændende. Der skulle komme et nyt afsnit af gossip girl i aften :-D

  -Julie

  SvarSlet
 9. Ja! :-D Og jeg glæder mig helt vildt :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...