søndag den 30. januar 2011

New in - asos buys + rabatkode


Har shoppet disse fine ting på Asos. Der er pt. 20% på ASOS eget mærke, så pungen er sat ned fra 15£ til 12£ og clutchen er sat ned fra 35£ TIL 28£. Rigtig god pris, når det er ægte skind. Ydermere brugte jeg rabatkoden: CACFD35471CF der gav 10% rabat - også på nedsatte varer.

De fire herligheder kostede mig derfor kun 553,27 kr. og fragten er jo gratis på asos.

4 kommentarer:

 1. Jeg har kjolen i midten :) Og er helt vild med waterfall clutch'en..! Gode køb, jeg har bare så svært ved at finde ud af hvilken clutch jeg vil have.. Overvejer lidt den fra Vlieger og Vandam med pistolen, men den er lidt dyr :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den er jeg også helt syg med, men den er bare alt for dyr ift. hvor lidt jeg ville få den brugt, så synes jeg bedre at jeg kan forsvare købet af denne fra asos :-D håber den er lige så fin irl.

  Er spændt på kjolen i midten, har kigget på den i ½ år, og nu er den sat ned til det halve. Ender nok også med at købe den i lilla, hvis den sidder pænt.

  SvarSlet
 3. Jeg er bedst til at købe lidt dyrere "klassikere", og så kun bruge den :) Er altid i krise, når jeg skal til at vælge favoritter, hehe.. Men ejer faktisk ikke en clutch :)

  Kjolen er rigtig fin, men den er lidt kort forhold til min barm i det stramme stykke, mener jeg købte den, men jeg har også en meget lang ryg.. Mener faktisk jeg købte den til samme pris for nogle måneder siden :)

  SvarSlet
 4. Nr. 2 kjole er jeg helt vild med, den er altså bare flot. Og clutchen er virkelig smuk! Suk...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...