mandag den 31. januar 2011

Stemning ved spisebordet

Ih så fint det er blevet ved spisebordet, med en forhåbentlig lilla hyacint. Jeg er blevet helt pjattet med pastelfarver for tiden, synes det oser af sommer og forår - og så elsker jeg lilla.

Mangler bare noget på væggen og så vil jeg gerne have udskiftet hynderne på stolene, men det er sjovt nok fuldstændig total umuligt at finde nogle der passer til skalstole med et smagfuldt print eller farve.

4 kommentarer:

 1. Hej Julie,
  Har lige læst nogle af de seneste indlæg, og jeg kunne godt lide hvad jeg læste, så nu har jeg meldt mig under fanerne som fast læser :)

  SvarSlet
 2. Wow, hvor er den lysekrone FLOT! Må jeg spørge hvor den er fra og hvad prisen på den var?

  SvarSlet
 3. Velkommen til Julie og tak for de søde ord :-)

  Chabis - Tak, er også virkelig glad for den, det var et af mine første køb da jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden. Den er købt i Ilva, for 5 år siden, men de har den stadig. Den kostede 2000 eller 1500 kr, men jeg købte den på tilbud til 1000 kr. Den er ofte på tilbud, så det kan godt betale sig at holde øje :-) Ellers ved jeg at de har lysekroner der ligner meget til ca. 2-500 kr i Bilka :-)

  Fandt den lige på ilva's hjemmeside, den er pt. på tilbud til 1500 kr. - http://www.ilva.dk/produkt/66500305/florence?maingroupurl=lamper&webgroupid=

  SvarSlet
 4. tusinde tak skal du have.. Nu ved jeg hvad jeg skal spare sammen til næste gang :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...