torsdag den 6. januar 2011

Vil ikke!


Emmy ville ikke med ud at gå da klokken var lidt i 10, det var for tidligt og koldt, brr. forget about it! ;-) må sove mere!

5 kommentarer:

 1. Haha.....nuuuuuuhr, den lille stakkel :) Vores har det på samme måde :)

  SvarSlet
 2. hihi ja, måtte bære hende ud til døren, når jeg hev i snoren var det bare kurven der flyttede sig. hihi :-D men der er skisme også koldt ude. brr

  SvarSlet
 3. He he, hun ved godt hvad der venter!

  Min Elvis vil gerne ud, men fortryder MEGET hurtigt igen! Og så fryser han hurtigt om poterne og prøver at gå på 3 ben ;)

  SvarSlet
 4. Corrina6/1/11

  Haha hvor er hun sjov/sød :) Gid min hund var sådan nogle gange.. Bare han aner det mindste at vi skal gå tur så hopper han som en hoppebold indtil vi kommer afsted :D Og det er temmelig belastende i denne tid hvor man først skal pakkes godt ind før man kommer ud af døren :P

  SvarSlet
 5. hihi, sådan gør emily også på alle andre tider af døgnet. Men om morgenen - som jo faktisk var formiddag vil hun helst ikke ud. Hun er tilgengæld hurtigere end lynet selv på den tid af døgnet og er færdig på under 2 min. vældig praktisk når man har travlt :-D - det tager længere tid at komme op og ned fra 4. sal end det tager for hende at blive færdig. hihi.

  håber også snart at vejret bliver bedre, er godt nok træt af at tørre våde poter hele tiden ;-)

  Guapizimo - haha hvor sødt :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...