fredag den 13. maj 2011

Keep or return?

Købte denne kjole med små bambier tilbage i april. Den er fra H&M og kostede 199 kr. Den er lidt længere bag på, og er mere udringet bagpå end foran. Den er lidt stor i størrelsen - prøvede en str 38 som var alt for stor, 36 var udsolgt, så jeg endte med at købe str 34. Kan ikke finde ud af om jeg skal beholde den. Hvad synes i?
5 kommentarer:

 1. altså de har et par kjoler med nøjagtig samme snit, bare hvor den ikke er længere bagpå til 80 kr. de er bare i gul og blomstret og en til farve jeg ikek husker,
  så syntes ærligt hvis du ikke er helt tilfreds, så byt:)

  SvarSlet
 2. Ja, dem har jeg prøvet, de slutter bare midt på måsen, så der er ikke meget kjole over dem :-D Denne er noget længere og stoffet er også i en bedre kvalitet, men er lidt i tvivl med printet :-D Men tak for dit svar.

  SvarSlet
 3. Anonym12/5/11

  Jeg synes printet er superskønt - anderledes. Og kjolen har det perfekte sommersnit.

  SvarSlet
 4. Jeg synes egentlig den er meget sød, men hvis ikke du vil få brugt den, så er det måske fjollet at beholde den..... :)

  SvarSlet
 5. Jeg kan rigtig godt lide snittet og pasformen, og bambierne er også søde. Men mine tanker går nok mest på om printet er for natkjole agtig. Men det kan godt være at det bare er mig, der er lidt skør :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...