lørdag den 11. juni 2011

Nyt design

Forandring fryder! Nu var det tid til at prøve noget nyt, så jeg gav mig til at lege lidt med photoshop, blogger-designer og html koderne. Og brugte lidt mere tid på designet end hidtil :-$ Så nu ser bloggen sådan her ud. Hvad synes I? Ris/Ros? :-)


9 kommentarer:

 1. Jeg synes det er super flot, det nye design! :o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak :-D

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud :-) Jeg skal også sætte mig ned her i ferien og lave ny header og nyt design :-) Skal bare lige finde ud af, hvordan det skal se ud :-) Men html koder er jeg ikke meget for at lege med ;-)

  SvarSlet
 4. Tak :-D Jeg er heller ikke helt så begejstret for html koder, til trods for et helt år på multimediedesigneruddannelsen. Men man må prøve sig lidt frem. Kopierede bare alle koderne ind i en notesblok, så jeg kunne eksperimentere med den uden at ødelægge noget helt. hihi. Mit eneste mål var egentlig også bare at få bloggen bredere, så billederne kan blive endnu større.

  Men jeg synes det er hyggeligt at sidde og lege med photoshop osv. når man lige kan finde tiden til det :-) Er spændt på at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er rigtig godt :-) Jeg er vild med headeren :-) Den er rigtig god...

  SvarSlet
 6. Tusind tak :-D

  SvarSlet
 7. Uh jeg elsker det! Synes headeren er noegt så fin og indrammer - imo - bloggens stemning perfekt, og hvor er du bare fin på alle billederne! Og så synes jeg det er fantastisk med store billeder, kan du på nogen måde forklare hvordan du gjorde, da det også er et af mine største ønsker på min egen blog? :D

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Jeg er også vild med dit ny design, kunne også godt tænke mig at vide, hvordan du gjorde

  SvarSlet
 9. Tak skal i have :-) Jeg har været inde under blogger-designer, hvor jeg har brugt et af de simple designs jeg har rettet til i bredde osv :-) Man kan heldigvis downloade det nuværende design, så man kan lege frit og altid uploade det gamle igen, hvis det går helt galt :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...