torsdag den 16. juni 2011

Purple rain

En farve jeg synes er stærkt overset i modeverden er lilla. Hvor bliver den af? Den er desværre sjældent set, når man suser rundt i de fysiske eller i netbutikkerne. Det har dog lykkedes mig at opstøve nogle lækre sager, selv om udvalget rundt omkring er yderst begrænset. Elsker lilla! Særligt den lilla topshop kjolen har, mere af det - tak!


14 kommentarer:

 1. lilla er en skøn farve :) jeg er ret pjattet med den farve for tiden!

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt vild med farven lilla, så forstår heller ikke hvor farven bliver af i butikkene? :/ Håber den snart kommer frem igen. Har dog malet den ene væg på mit værelse lilla, så jeg mindes om den smukke farve hele tiden :o)

  SvarSlet
 3. Ja, lilla er fantastisk, og man forstår jo ikke hvorfor butikkerne ikke er fyldt med denne skønne farve :-D

  SvarSlet
 4. Uhh lilla. Faktisk ikke noget jeg går så meget med, men jeg er vild med kjole nr 1 :-) Den er fin :-)

  SvarSlet
 5. Michelle17/6/11

  Lilla plejer at dukke op til efterår/vinter - så der er håb forude:-) Når jeg kigger mine gamle modetillæg igennem for de forskellige sæsoner, er lilla med pretty much hvert år:-)

  SvarSlet
 6. Super lækre ting :) Lilla er helt klart min yndlingsfarve.. Så elsker at se folk i lilla :D Nr. 3 og 9 og 10 er ret labre..

  SvarSlet
 7. Hejsa

  "Fandt" dig på Trendsales;-) Lækker blog, jeg melder mig som læser og glæder mig til at følge med:-)
  Hilsen Tinitten

  http://tinittens-tumlerier.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. J'adore - Er også helt pjattet med nr. 1, den er så fin så fin. Håber den er til at finde når jeg skal til London :-D

  Michelle - Ja, der plejer at være lidt mere lilla at finde efterår/vinter, så der er håb forude. Men jeg gad nu godt have en masse lækre sommerkjoler i en stærk lilla farve :-D

  June - Lilla er også klart min yndlingsfarve, den er så fin.

  Tinitten - Tusind tak og velkommen til :-D

  SvarSlet
 9. Corrina17/6/11

  Super fedt indlæg! Jeg elsker også lilla. Har faktisk haft kigget på kjolen fra H&M, men synes at farven ser meget anderledes ud på de billeder hvor modellen har den på i forhold til det her billede. Du har ikke tilfældigvis set farven IRL? Hvis den er som på det her billede ville jeg købe den straks, men det er jeg bange for den ikke er :(

  SvarSlet
 10. Desværre, den var ikke kommet i butikkerne endnu, da jeg var ude og shoppe i fredags, men tjekker igen i dag. Har købt den online, kan jo altid sende den retur, er også spændt på farven men også på størrelsen. Synes deres størrelser svinger meget, men skal nok poste billeder når den kommer :-D

  SvarSlet
 11. Corrina17/6/11

  Jubiii, venter spændt på billede :o)

  SvarSlet
 12. Får den vist først engang i juli, så der går lige lidt tid endnu :-)

  SvarSlet
 13. Elsker altså også bare lilla :-) Nr.1 og 3 er jeg helt vild med! Ej, jeg har bare allerede ingen penge tilbage denne mdr. Iiiihhh :-)

  SvarSlet
 14. Anonym25/7/11

  Elsker virkelig også farven synes bare ikke rigtig man kan finde en fed bluse i den farve til store piger der er altid så mange grimme farver men hm gøre det godt nogen gange men ikke altid (: Men elsker den kjole fra hm men er bange for jeg ikke kan passe den derfor jeg ikke har købt den (: Fandt en fed stole i bilka i den farve her er linkt til den: http://www.bilka.dk/Bolig/Moebler/Laenestole/Plaza-i-lilla--37200900040(Purchase_Other_DS) Synes den er så fed at jeg bare må eje den (:

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...