tirsdag den 19. juli 2011

Åh nej H&M, ikke igen!

Jeg har altså ikke råd.. suk. Synes efterårskollektionen er virkelig lovende. Meget af det har de haft i en 14 dages tid ude i butikkerne, så to af kjolerne på billedet under har jeg allerede shoppet. Men øv hvor er der meget af det jeg gerne ville have.


7 kommentarer:

 1. Det er faktisk rigtig fint. Dog synes jeg det er lidt fesent at både cardigans og frakker er gengangere fra sidste år. Uopfindsomt much?

  SvarSlet
 2. Det ser bestemt fint ud... Nu bliver jeg også helt fristet. Må vist snart i H&M og lure lidt på sagerne :-)

  SvarSlet
 3. Betina - enig. Det er som om de ikke kan forny sig på nogle punkter, men i år er første gang, hvor der har været så meget i det nye katalog jeg godt gad eje :-D synes alligevel at de har gjort det godt :-)

  Nanna - ja, der er bare så meget fint, og langt mere end det jeg fremhæver her :-D

  SvarSlet
 4. Kender godt følelsen :-) Har det på samme måde med H&M nye kollektion :-) Der er masser af fine sager at vælge imellem :-)

  SvarSlet
 5. Så også deres nye katalog igennem i dag, men nej! Jeg vil være stærk, jeg VIL sige nej :-D

  SvarSlet
 6. Ja, det er lidt ærgerligt. Men det lyder spændende, så vil jeg glæde mig til at få kataloget :) spottede en ret fine kjole i butikkken i dag, men synes deres kvalitet har været ret svingende på det sidste, så jeg ved ikke helt om jeg gider købe den.

  SvarSlet
 7. Anonym25/7/11

  Jeg har været så fræk at købe noget af deres nye ting fandt en habbit jakke der inde jeg ikke kunne stå for og et nerdel de havde dem måtte jeg have og så har jeg købt noget mere alt kan ses på linkt her men noget af det jeg også har købt er ikke på siden da det er udsalgsvare (: http://dytbat.wordpress.com/2011/07/22/news-fra-hm/ Her er linket (:

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...