tirsdag den 19. juli 2011

Cupcake love

Var i Søstrene Grene forleden, hvor jeg lige tog to hurtige billeder af nogle fine nye ts-potter og krus de havde fået hjem. Synes stadig at cupcakes er så hyggelige, og hvis man er en stor tedrikker eller har et køkken i bondestil, så er sådan en tepotte da et must. Om ikke andet, så bare til pynt.

Fine tepotter (59 kr), magneter, kortholdere mm.

Flere små cupcake krukker, cupcake krus med låg (ca. 30 kr), cupcake sparegris (ca. 25 kr) mm.
H&M har også en masse cupcakes med i deres homekollektion
Badeforhæng 149,- | Bademåtte 129,- | Gæstehåndklæde 2 stk 69,95
Bordløber 79,95 | Viskestykke 39,95 | Dug 199,-


 Der er altså et eller andet over badeforhænget. I like.

6 kommentarer:

 1. Så er det eddermanme surt at bo sammen med en mand. Tror ikke han går med til et cupcakebadeforhæng. Hrmpf. Må nok nøjes med mine cupcakeskåle :D

  SvarSlet
 2. Betina - Haha, du kunne også købe det og hænge det op en dag han ikke er hjemme og så afvente reaktionen :-D Det kunne være lidt sjovt. hihi.

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg har længe været vild med dem fra Søsterne Grene, og har forsøgt at overtale kæresten til den til gulvet til badeværelset, han var ikke helt hooked på idéen.. Men han har da ikke brokket sig over "kagerne" i vinduet, eller pest og kolera på sofabordet ;)

  SvarSlet
 4. June - Haha, det handler da også bare om at snige det ind lige så stille og bare lade som ingenting :-D hihi, det er da forsøget værd.

  Jeg har også flere af cupcake krukkerne fra søstrene grene, og er voldsomt fristet til at købe noget af det, når jeg ser noget nyt. Ender nok med at købe cupcake badeforhænget :-D Trænger til et nyt, men der er også et andet ret fint virkelig girly med blomster!

  SvarSlet
 5. Tepotten er virkelig fin, jeg har SÅ meget lyst til at købe den, mest af alt for at tage pis på min mand, han kan godt finde på at drikke med vennerne så hvor sjovt ville det ikke lige være at overraske ham og serverer teen i denne, ha ha ha!

  SvarSlet
 6. Guapizimo - Hahah, det ville være så genialt! :-D Så kan du passende have en af de små cupcake krukker med låg som sukkerskål :-D Åh det kunne være priceless at se en flok mænd sidde med et fint cupcake stel og drikke the :-D Herligt. Do it!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...