mandag den 25. juli 2011

London billeder

Udsigten fra hotellet. Vi boede på 5. sal og havde udsigt til London Eye

St. Giles Hotel - Hotellet vi boede på. Kan varmt anbefales.

Hotellet er kæmpe, mener der var omkring 1000 værelser. Der var 3 restauranter, vi nåede kun at spise på den italienske som varmt kan anbefales - særligt deres minestrone suppe med alverdens grøntsager, kartoffel, brødcroutoner og tomatstykker i. Mums. Er normalt ikke så glad for suppe, men denne var fantastisk. Derudover var der en bar, 5 computere med internetadgang mod betaling, casino, fitnesscenter og meget mere.
London by night. Her udsigten fra 13. etage

Igen fra 13. etage. Billedet er taget igennem et vindue der ikke kunne åbnes, men er mest for at vise hvor centralt hotellet ligger. Hernede ligger Tottenham Court Road station, det er i gå afstand til Oxford Street <3

Lørdag var Oxford Street spærret af pga. vejarbejde. Hvor tit sker det lige? Så det skulle da foreviges, det plejer at vrimle med biler, taxaer, busser osv. Den høje bygning der svagt kan anes længere ude i forbindelse med gaden ligger ca. 100 meter fra hotellet vi boede på.
Jeg var monster træt, mine øjne var smadret, sved, var røde og løb i vand af forureningen og min hud kløede konstant trods benadryl, og mit hår var fuldstændig udtørret. Var glad for at vi skulle hjem samme dag. Selv om jeg bor i en af Århus mest forurenede gader, kan det alligevel ikke måles med London. Det er helt klart en af ulemperne ved en storby som London, men det var en skøn tur. Elsker London.

2 kommentarer:

  1. waauw, elsker London! :-). vi boede dog ikke så centralt, da jeg var der. super fed blog (Y).
    www.we-like-blog.blogspot.com
    knus, rikke.

    SvarSlet
  2. Ja, London er helt sikkert en skøn by. Jeg har selv været der et par gange, og tager gerne tilbage igen :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...