søndag den 28. august 2011

Cupcake mekka

I Føtex har de i denne uge fine cupcakes til 5 kr stykket. Det kunne jeg ikke modstå, og de de stadig havde alle varianter i min Føtex (overraskende nok), måtte jeg slå til og købte en af hver. pånær blåbær. 2 x chokolade, 2 x jordbær, 1 x vanilie og 1 x mint. Jeg har dog ikke tænkt mig at spise alle 6 selv ;-) De dufter ualmindelig godt, men skal altså gemmes til i morgen - er spændt på om alle 6 stadig er der i morgen ;-)10 kommentarer:

 1. Uh, jeg er spændt på at høre din dom (: Jeg har selv kigget på dem i reklamen, men blev enig med mig selv om, at det nok bare er en gang syntetisk sukkersnask, ha ha (=undskyldning for ikke at styrte derned og rive dem af hylderne, hæ). For flotte, det er de i hvert fald! Og varianterne får også mine tænder til at løbe i vand ;)

  SvarSlet
 2. De ser super flotte ud, mums :-) Der var heldigvis kun få tilbage, da jeg gik forbi i dag, og min kæreste var fornuftig og guidede mig udenom :-)

  SvarSlet
 3. 5 kroner.. sikke en fund.
  De ser rigtig fine ud, så krydser fingrer for at de lever op til duft og udseende :)

  SvarSlet
 4. De er godt nok flotte :) Du må skrive om hvordan de smager ;)

  SvarSlet
 5. ....men så tror jeg da vist lige, jeg skal i Føtteren i morgen!! :)

  SvarSlet
 6. De ser lækre ud, jeg er dog TOTAL hellig for tiden og spiser ikke sådanne farlige sager :D

  SvarSlet
 7. Tror da lige jeg skal forbi Føtex, når jeg smutter hjem fra skole! :D

  SvarSlet
 8. Anonym29/8/11

  Åh nej, jeg går lige forbi Føtex på vejen hjem. Det er alt for fristende det der!

  SvarSlet
 9. Nøj, hvor ser det godt ud. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 10. Hej piger, nu har jeg fået smagt dem alle. Synes de er ganske gode til prisen. Jeg skar dem alle over i 4 dele, så man kun fik en kvart af hver, så vamler de ikke så meget - spiste en med chokolade i går og den var rimelig vammel. Min favorit er faktisk den med mint, plejer ikke at være så god til kager eller is med mint, men den er virkelig god. og til en 5'er, er de helt klart værd at prøve :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...