søndag den 18. september 2011

10 vinterjakker 2011

Jeg er på udkig efter en ny vinterjakke/frakke, synes godt nok det er svært at finde noget jeg ikke kan leve uden og jeg vil ikke bare købe en af nød. Har fundet 10 gode bud fra 3 netshops - Asos, Smartgirl og Nelly :-) Tror dog jeg vil forsøge at finde en på en af de 3 messer jeg skal på her i Oktober før jeg giver fuld pris i en butik ;-) Mit CS3 driller, så collagerne er ikke så fine som de plejer, da jeg måtte nøjes med ældgamle PS7.9 kommentarer:

 1. De er alle fine, og jeg kan for én gang skyld ikke vælge imellem dem :-D
  Jeg er nødt til at spørge dig, hvordan du har lavet din fanelinje eller kategorier? :-)

  SvarSlet
 2. Anonym18/9/11

  Jeg synes godt nok også udvalget er rimelig tamt, men håber der kommer større udvalg snart. Jeg har også kigget lidt på nr. 3 fra ASOS - men havde samme følelse som dig. Det var ikke en jeg ikke kunne leve uden.

  Jeg synes tilgengæld den fra Designers market er mega fed!! Men så fik jeg øje på at ærmerne er i sådan noget strik og det er jeg ikke helt til. Årrha det er sgu ikke nemt :P

  SvarSlet
 3. Jeg har haft lidt kig på en Modström Gone. Den ser god og varm ud. Men jeg er så ubeslutsom.. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er ret vild med den fra Designermarket.. Men jeg har absolut ikke 2200 kr. til at shoppe jakke (eller tørklæde piv) men man kan jo drømme :)

  SvarSlet
 5. Maiken - uh, det er svært at forklare. Det er indeunder det nye blogger brugerflade under sider.

  Corrina - Ja, man har jo set det hele før, der er ikke rigtig kommet noget nyt, måske det er derfor det er så svært at finde noget. Den fra Designersmarket synes jeg også er mega fed, dog alt for dyr :-/

  Lullu - Den er også rigtig fin, men det er jo også mange penge at kaste efter en jakke :-)

  June - Jeg er også helt vild med den fra designersmarket, men har bestemt heller ikke 2000+ til en vinterjakke, den er ellers lækker :-D

  SvarSlet
 6. Sara fra Mag20/9/11

  Ej, tror ikke jeg kan leve uden jakken fra Designersmarket. Men den er udsolgt på nelly. :(
  Har prøvet at google lidt rundt, og fandt denne:
  http://www.designersmarket.dk/designers-market-paco-coat-31504.aspx
  Tror du det er den samme? Det ligner jo at der ikke er ærmer? Og så er den billigere. Men stylenavnet er det samme.

  Knus Sara!

  SvarSlet
 7. Hej Sara,

  Den er simpelthen også så flot. Der var kun medium tilbage på nelly forleden, men det kan være at den kommer igen. Det er lykkedes mig at få fat på to udsolgte og meget populære kjoler ved at tjekke nelly et par gange dagligt, så du kan evt. holde øje. Jakken du linker til ligner den meget, men jeg har ikke lagt mærke til om der ikke var ærmer på den fra nelly og det bare var en strik der var under. Men Nelly har i hvert fald ofte været dyrere med nogle varer end andre steder, så det kunne godt tænkes. Kan være der findes en model med og uden ærmer, der er jo stadig 3 størrelser på designers markets egen shop, så du kunne prøve at ringe eller skrive til dem og spørge :-)

  SvarSlet
 8. Sara fra Mag20/9/11

  Ja, jeg må lige holde øje med Nelly. God idé med at skrive til netshoppen, det gør jeg lige. :-)
  Synes 2000 kr er for meget for en jakke uden ærmer i hvert fald. Hehe.. ;-)

  Tak for hurtigt svar! :-)

  SvarSlet
 9. Ja, det er i hvert fald ikke så nemt at holde varmen i en vinterjakke uden ærmer. hihi. Skriv endelig hvis du får svar fra Designers Market :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...