mandag den 5. september 2011

Budget vs luksus - YSL ringe

Sad og kiggede lidt rundt på ebay, hvor jeg tilfældigt faldt over denne sælger, der udover en masse andre spændende ting sælger adskillige fingerringe der ligner de populære ringe fra YSL til forveksling. De ligner måske lige en tand for meget til at man kan kalde det inspiration, men det vil jeg lade op til jer at vurdere..

- Kunne I finde på at købe den billige udgave? :-)

6 kommentarer:

 1. Nej, det kunne jeg ikke. Jeg synes der er tale om en kopi, med hvad der dertil hører (med undtagelse af selveste mærket/logoet indgraveret), og det vil jeg hverken eje eller have :) Så hellere spare op til den ægte vare.

  SvarSlet
 2. Selvom nr. 2 frister mig virkelig meget, så nej, det kunne jeg ikke finde på... Det er direkte en kopi i min verden :)

  SvarSlet
 3. Da jeg var yngre købte jeg en kopi eller en vare der ligner meget, men det ville jeg ikke gøre nu :-) Så vil jeg hellere have den ægte vare :-)

  SvarSlet
 4. Nej, det kunne jeg ikke og jeg ville heller ikke gå med den hvis jeg fik den foræret.
  Jeg ved ikke om det er mest af princip eller om det bare er fordi jeg synes det er til grin at kopiere en ring der ikke er specielt dyr i forvejen, men de kopier siger mig ikke noget.

  Desuden synes jeg også de ser ganske billige ud- kopierne, altså.

  Jeg har i øvrigt selv skrevet et indlæg om det samme, tilbage i maj:

  http://fashionfairytales.blogspot.com/2011/05/sa-skete-det-ysl-arty-ringen-er-blevet.html

  Dengang var det en svensk webshop der havde kopieret ringen helt åbenlyst.

  /Mia M
  www.fashionfairytales.dk

  SvarSlet
 5. Wauw, jeg læste faktisk godt Mia's indlæg. Men jeg kan stort set ikke se forskel. Ville nok ikke købe den, FORDI den ligner så meget.

  SvarSlet
 6. Jeg tror ikke jeg ville kunne gå efter bidget udgaverne. De virker ret kopi-agtige, og hvis det bare er for at lave som om man har originalen, synes jeg man bør spare op. Jeg synes personligt også at luksus-udgaverne ser ud til at være lidt bedre kvali :)

  knus, Marie fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...