lørdag den 17. september 2011

Projekt ny frakke

De fleste af mine frakker er blevet for store, så jeg mangler både en ny vinterjakke og en ny efterårsjakke. Var i H&M forleden hvor jeg prøvede disse to. De koster 399,- de findes i 2 farver og kan købes online. Kan ikke helt finde ud af hvad jeg synes om den beige, den sorte har jeg købt online og brugt en 25% rabatkode, så jeg fik den for 299 kr. haps :-) Hvad synes I om dem?


12 kommentarer:

 1. Anonym17/9/11

  Waaauw, den sorte er så fin til dig :) Rigtig godt køb. Jeg kiggede selv på den beige i butikken idag, men prøvede den ikke. Jeg elsker flæserne, men er ikke helt vild med kraven / måden den ser ud når den er knappet helt til.

  SvarSlet
 2. Ih, jeg er helt vild med den beige jakke (: Er sikker på, at den vil være rigtig fin over alle slags kjoler, og lige give det sidste pift (:

  SvarSlet
 3. Jeg er ret vild med den sorte :-) Den er ret flot, lige efter min smag :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med den sorte - den er simpelthen SÅ flot :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes den sorte er flot og den klæder dig rigtig godt.

  SvarSlet
 6. Den sorte er rigtig fin :) Den klæder dig rigtig godt! Kan ret godt lide bæltet - men jeg kan ikke rigtig tillade mig at købe jakke ligenu.. Men har en i uld der ligner den ret meget fra Topshop, så måske jeg bare skulle have et fint bælte til den :D

  SvarSlet
 7. Corrina - Tusind tak :-D synes også den sorte er så fin når den først kommer på. Ved den beige synes jeg også at der mangler et eller andet oppe ved halsen, farven er ellers så fin og jeg kunne godt bruge noget andet end sort :-D

  Stine - Synes også den beige er rigtig fin til kjoler, elsker farven og flæserne, men synes lidt der mangler noget ved kraven :-)

  Jadore - Den er også bare så fin :-D

  Guapizimo - Tusind tak :-D

  June - Tak :-D Ja, det er da en god måde at give en jakke/frakke nyt liv med et bælte til. Det er også noget billigere end at købe en ny :-D

  SvarSlet
 8. Åh jeg mangler også en ny frakke - dog fordi jeg er blevet for stor foroven -.- min vinterfrakke kunne ellers sagtens klare en sæson mere. Jeg er vild med dem begge. Hvad er den sorte lavet af?

  SvarSlet
 9. De er helt vildt fede, begge to - selvom jeg er mest til den sorte :)

  Kig forbi: http://camillabellasandberg.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Betina - det er vist sådan noget bomuld/viskose agtig noget. Den er lidt varmere end en alm. trenchcoat, men for kold som vinterjakke. Men den er bare så fin :-) Måske kan den godt bruges med en tyk trøje under indtil det begynder at nærme sig minus grader :-)

  Camilla - Jeg er også mest til den sorte. Vil da lige kigge forbi :-)

  SvarSlet
 11. Den sorte er virkelig flot og lækker! Tillykke med den :-) Den lyse er jeg ikke så vild med, og for mig ville den også blive hurtigt beskidt.

  SvarSlet
 12. Tak for svaret :) jeg har dog både en trenchcoat og to læderjakker, så jeg mangler en rigtig vinterjakke.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...