torsdag den 29. december 2011

Udsalgskup


 Købte disse lækre ruskindsstøvler fra H&M online i går aftes. De er sat ned fra 499 kr til 249 kr. Havde en rabatkode der gav 25% rabat, troede jeg fik rabatten på kjolen jeg også købte, men den røg sørme på støvlerne som endte med at koste 186,75 kr. Det er jo helt vanvittig billigt for støvler i ruskind :-D Glæder mig helt vildt til de lander med posten.

6 kommentarer:

 1. De er så fede de støvler! Jeg købte dem selv sidst i november til 499, men har ikke brugt dem endnu - heldigvis, for fandt dem på tilbud til 200 kr. i butikken igår :D

  Må jeg have lov at spørge hvilken rabatkode der virker lige nu? Kunne godt bruge en til hjemmesiden ;o)

  SvarSlet
 2. uh, det var heldigt, så kunne du lige nå at bytte dem du havde givet fuld pris for? Er de behagelige at have på? Har ikke set dem irl, så jeg er så spændt på dem.

  Jeg mener at det var 9514 jeg brugte, den giver 25% rabat på 1 vare :-) Håber 10% koden snart kommer, så jeg kan få købt lidt af alle de fine nyheder ;-D

  SvarSlet
 3. Ja jeg kan nemlig nå at bytte dem, så det er fedt :P De passer min fod rigtig godt og er behagelige at gå i pga. den grove hæl. Håber de passer dig ;) Og tak for koden!

  SvarSlet
 4. Ih, det lyder rigtig godt, glæder mig endnu mere til at modtage dem nu :-D God shopping ;-)

  SvarSlet
 5. De er super fede og dejligt til aå billigt en pris :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...