søndag den 15. januar 2012

Dagens med lidt nyt 
Billederne er taget for knap 2 uger siden, hvor jeg lige havde modtaget mine nye ruskindsstøvler og min nye kjole. Begge dele er allerede blandt mine yndlings items i garderoben og så til den nette sum á 187 kr og 179 kr. haps. Begge dele er fra H&M, og jeg var nødt til at købe støvlerne i brun og kjolen i de to andre farver også - UPS! Men der er jo 10% rabat ved h&m pt. med koden 9602 t.o.m. d. 22. jan :-)

10 kommentarer:

 1. Anonym15/1/12

  Rigtig fin kjole:-) Hvilken str. har du taget den i?

  SvarSlet
 2. Det er helt sikkert nogle fine ting. Kjolen ser ud til at have en god pasform.

  SvarSlet
 3. du ligner en million!! Er virkelig vild med den kjole :-D

  SvarSlet
 4. Flot flot flot kjole til dig :-)

  SvarSlet
 5. Anonym - tak :-) jeg har købt den i small, men jeg synes den er lidt stor i det, kan bedst lide når det sidder helt til, så en xs ville have været bedre. Den blå er ligesom denne i str, hvor den sorte er lidt mindre i str og passer perfekt :-)

  Nanna - tusind tak, og ja, den har en helt fantastisk pasform, den er utrolig behagelig at have på og trods det er 100% polyester, er kvaliteten også virkelig lækker :-)

  Debbie - årh :-D tusind tak, hvor er du sød <3 Den er også bare så skøn den kjole og kan absolut anbefales!

  Jadore - taaark :-D <3 den er bare så smuk :-)

  SvarSlet
 6. Lækre sager begge dele og fornuftigt at købe i flere farver når det er blevet favoritter :D

  SvarSlet
 7. Hej Julie, jeg er helt vild med kjolen så jeg var lige inde på H&Ms hjemmeside og prøve at købe den med rabatkoden. Men når jeg taster koden får jeg beskeden "ring til kundeservice" og så kan jeg ikke bestille. Hvad gjorde du? :)

  SvarSlet
 8. Nøj nogle flotte støvler! :-) Og jeg kan rigtig godt li' den draperede effekt på kjolen <3 Altid dejligt med nye favoritter :-)

  SvarSlet
 9. Guapizimo - Hihi, lige netop, og til disse priser er det ikke helt så galt :-D

  Trine - Det lyder godt nok mystisk, har du prøvet om den virker hvis du kommer 2 kjoler i kurven, så beløbet kommer lidt højere op - virker den så? Kan være at der er et mindste køb, det står der dog ikke noget om i den mail jeg har fået. Ellers må du prøve at bestille via telefon, de har heldigvis åbent til kl. 21 i hverdagene og er utrolig hjælpsomme, de burde kunne få den til at virke eller i det mindste fortælle hvad problemet skyldes :-)

  Lullu - Tak :-) Er også helt vild med begge dele, og så ligner de ikke billige H&M varer, hvilket også er et plus ;-)

  SvarSlet
 10. Jeg er vild med skoene :-)

  forvoksetbaby.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...