søndag den 19. februar 2012

Pink blazer @ i prøverummet

Har forelsket mig lidt i denne labre blazer fra h&m, elsker farven og pasformen. Den står i 249 kr, men foret larmer (giver sådan en knasende lyd når man bevæger armene) og den stumper lidt på mine lange arme, så jeg lod den hænge - alligevel fortryder lidt jeg ikke købte den ;-) hvad synes i om den?

11 kommentarer:

 1. Normalt er jeg slet ikke til pink, medmindre det er neglelak. Men det er en pæn blazer og prisen er overkommelig....men mon den går "af mode" indenfor kort tid???God søndag! Vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg elsker pink, men det kommer lidt i perioder. Synes det er rart med nogle farver med knald på engang i mellem :-) Men ligesom karrygul, bordeaux og andre modefarver, er det nok et spørgsmål om tid før man bliver træt af at se på den :-D Den fås dog også i en del andre farver.

   Slet
 2. Jeg synes den er rigtig cool, men jeg kender godt irritationsmomenterne som larmende stof og ærmer der stumper ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke nemt med lange arme - haha. Synes generelt H&M har en tendens til at lave ærmer der stumper, kan man også tit se på modellerne i deres blade. Men så man jo bare give noget mere for tingene, hvis man vil have noget der bare sidder ;-)

   Slet
 3. Den er vildt fed. DEn kunne jeg også godt finde på at købe. Elsker måden der kommer lidt mere farve ind i hverdagen på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, synes det er en skøn måde at peppe et sort/hvid outfit op, den giver en masse liv til outfittet og så har den en rigtig god pasformen, udover de lidt korte ærmer :-)

   Slet
 4. Den er da vildt fin - men det er selvfølgelig træls hvis den ikke passer ordenligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare så fin og sidder perfekt, så det er så ærgerligt at ærmerne driller :-/

   Slet
 5. Adorable! jeg elsker simpelthen den pinke tendens, som der hærger lige nu.
  Det er så girly, så friskt og sidst men ikke mindst, så skriger det bare af sommer. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Me2, elsker sådan en lækker kraftig pink og håber at der kommer meget mere pink hen over sommeren :-D Synes det er skønt med nogle friske farver der liver det hele lidt op :-D

   Slet
 6. Anonym21/2/12

  Rigtig fin blog du har!
  håber du vil se forbi min og evt blive fast læser på bloglovin.
  har forresten en giveaway kørende.
  Louiseschmidt.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...