onsdag den 9. maj 2012

Tip; French Connection pailletkjole til 250 kr

Nelly.com har fra tid til anden trykfejl i deres priser, hvor man kan købe noget for en slik. Pt. kan man købe denne fine pailletkjole fra French Connection til 250 kr. Den koster 2095 i svenske kroner, så den skulle formentlig have koster mindst 1500 kr mere. Jeg er svært fristet, jeg aner dog ikke hvad jeg skulle bruge den til, da den er liiidt for fin til hverdag, men til den pris er det svært at holde sig tilbage ;-)

5 kommentarer:

 1. Det er i hvert fald billigt! Måske man skulle til at holde lidt mere øje med den slags "fejl", haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, det er faktisk helt tilfældigt jeg er faldet over det værd gang, men ja, det er da en lækker besparelse ;-) Jeg har shoppet nogle af deres ting med prisfejl før og modtaget til prisen uden problemer :-D

   Slet
 2. Øv.. de har trukket den tilbage nu :) man kan slet ikke købe kjolen

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ikke trukket tilbage, den er bare allerede udsolgt. alle str var tilgængelig da jeg postede indlægget, så det er gået virkelig stærkt. Men du kan jo holde øje med den, den kommer garanteret tilbage og ift. mine tidligere plejer prisen at være den samme :-)

   Slet
 3. Tak :-) Jeg var godt inde og lure på den, da du viste den. Skal nemlig til bryllup til september. Men jeg venter lige og ser, om der dukker noget mere spændende op ;-) Prøver at spare op til en større ting denne måned :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...