ABOUT

Kontakt: eya@webspeed.dk

Jeg er 27 år og bor midt i Århus C, alt for tæt på butikkernes mange fristelser. Jeg har drevet mit eget firma siden 2004 som smykkedesigner. Mine smykker sælges dels via netbutik, men også til en lang række butikker i ind- og udland. Bloggen bærer primært præg af min store kærlighed for kjoler, jeg ejer ikke bukser ;-) Men der vil fra tid til anden også komme lidt updates fra mit arbejde. Derudover elsker jeg at finde gode fund rundt omkring på nettet, jeg også vil tippe om :-)

4 kommentarer:

 1. Vidste Ikke at du var selvstændig. Hvor køber man dine smykker?

  SvarSlet
 2. Anonym12/3/12

  Hvor kan man se dine smykker henne?

  SvarSlet
 3. Hej 99dresses

  Jeg skriver til dig her fordi jeg har haft tilsendt dig en email vedr. et arrangement for århusianske bloggere, som jeg er ved at stable på benene sammen med Eventhall d. 30 maj (med fede aktiviteter, foredrag, vin, mad samt en masse andre bloggere). Jeg har sendt dig en e-mail med indbydelsen – jeg har dog efterfølgende erfaret at min e-mail hos nogle er endt i spamfilteret, hvilket er grunden til at jeg skriver her.

  Skulle du ikke have set/fået min e-mail, men stadig har interesse for at deltage til dette event, så høre jeg gerne for dig på mvinter@vinterfryd.dk

  Hilsen Malene V.
  Blogger Vinterfryd.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene. Har lige skrevet retur, den var endt i mit spamfilter :-) -Julie

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...